Budapest, XVII.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 19 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: új
Szobák száma: 1+3
Építés éve: 2006
Szintek száma: 2
Részletes leírás
Tulajdonostól eladó, egy 2006-ban épült, kiváló állapotban lévô, összközműves, duplakomfortos, 80 négyzetméteres, 4 lakásos sorházban az egyik középső lakás Rákoscsaba nagyon jó levegős részén, a Kucorgó tér közelében. A sorházban minden lakás független egymástól, külön órákkal, saját kertkapcsolattal (gépkocsi beállóval) és helyrajzi számmal!
Beosztás: a kényelmes előszobából nyílik a stílusos nappali, melyből elérhetjük a dekoratív zuhanykabinos fürdőszobát, és az igényes konyhánkat kamra kapcsolattal, illetve innen tudunk kilépni a hátsó kert részünkbe is.
A tetôtérben 3 db különálló félszoba található. Itt helyezkedik el a sarokkádas fürdôszoba mellékhelyiséggel. Lehetőség van padlásra is pakolni, ide könnyűszerrel lenyitható lépcsőn juthatunk fel, mely extra hőszigeteléssel rendelkezik, a cseréptető alatt pedig hőtükrös fólia található.
Beépített konyhaszekrény, illetve ruhás- és tárolószekrények, szintén a ház tartozékai.
Extrák: teljesen leszigetelt padlástér, egy nagy 13 nm-es terasz, kiépített riasztórendszer. Ezenkívül a tetôtérben, a lépcsôfeljárónál egy galériaszerûen megépített, egyedi tervezésû és kialakítású számítógépes munkaállomás is található. A földszinten az ablakokon és az erkélyajtón redônyök + szúnyogháló, a tetôtérben minden ablakon fényzáró és hôvisszaverő roletta. A ház tökéletesen le van szigetelve, a rezsi nagyon alacsony, (átalány fűtésszámla: 10 ezer Ft/hó!!!!!) ami a mai energiaárak mellett nem elhanyagolható!!! Energetikai tanusítvánnyal is rendelkezik: A+ minősítésű, fokozottan energiatakarékos!!!!!!
Kivételes lehetôség, ugyanis családi házas kertvárosi övezetben, nem pedig zsúfolt lakóparkban található a ház. A XVII. kerület egyik legfrekventáltabb helyén, csendes aszfaltos mellékutcában, a Gellért-heggyel egy magasságban, nyugodt környezetben helyezkedik el.
Pár percre iskola, óvoda, az utcában orvosi rendelô és játszótér. Közelben Lidl, Aldi, Auchan, Reál, Coop üzletek. Közvetlen buszjáratok az Örs vezér térre és Kôbánya-Kispestre szintén néhány perces sétával elérhetô (97E, 202E, 161, 262, 162). Érd: 06-70-515-3025, 06-20-329-1603.
Kedves, harmonikus otthon, meglátni és megszeretni csak egy pillanat műve!
További adatok
Telekterület: 186 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
riasztó, amerikai konyha, saját parkoló, panoráma, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, vízórás, kocsibeálló, terasz, internet, kábeltévé, kert, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Tóth Viktor
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06705153025
Honlap: -