Nógrád megye, Nógrádsáp
Központi részén. 

Ingatlan adatai
Irányár: 11 950 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 120 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: korának megfelelő
Szobák száma: 4
Építés éve: 1985
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó Nógrádsápon (Váctól 27, Budapesttől 50 km-re) 1493 m2-s telken, 120 m2-s lakóterű 4 szobás családi ház. Fűtése gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról adja a meleget a rideg téli estéken. Az ingatlan teljes közművel ellátott ( szennyvízcsatorna-hálózat, víz, gáz, telefon, villany, kábeltévé, internet ), a szemétszállítás heti rendszerességgel elszállítása hetente megtörténik. A telken különálló 20 m2-s garázs , kukorica góré , fedett fészer , 20 m2-s műhely és állattartásra használt ólak található. A kert gondozott gyümölcsfákkal telepített, locsolására gyűrűs kút szolgál. A házba telefonvonal, internet, kábel TV bevezetve. Az otthont keresőknek, letelepedni vágyóknak ajánlom ezt az ingatlant, ha szeretne végre megszabadulni a nagyvárosi nyüzsgéstől! A faluban teljes a közmű ellátottság, kiemelkedően jó színvonalú az egészségügyi ellátás és a kulturális élet. Az óvodai és általános iskolai nevelésen kívül zeneoktatással és szakmunkásképzéssel is foglalkoznak. A sportot kedvelők számára is gazdag a kínálat, tenisztől a lovaglásig sok minden fellelhető.
Ár : 11.950.000. – Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába. Kérem hívjon, és a tulajdonossal előre egyeztetett időpontban megtekintheti ! Ingyenes hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84. sz. alatt.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok.hu és a www.ingatlan.org/gere honlapokon.
TEL : 06-70-558-1160 Gere Géza
TEL : 06-30-274-1790 Herczeg Zoltán
Nógrádsáp község Nógrád megye délnyugati szegletében, a Cserhát és a Gödöllői dombság találkozásánál, a Sápi-patak völgyében elhelyezkedő, jelenleg mintegy ezer lelket számláló település. 1990-es helyhatósági választásokat követően Nógrádsáp ismét visszanyerte önállóságát. Rövidtávú fejlesztési programok kivitelezése során került sor az oktatás, egészségügy, a közvilágítás, a víz- és szennyvízhálózat kiépítésére, az energiaellátás területén bekövetkező fejlesztésekre, korszerűsítésekre. A ma Nógrádsápon élő emberek legfontosabb célja az elmúlt évekre jellemző dinamikus fejlődés folytatása, a község gyarapítása, szépítése, a település kulturális életének bemutatása és sok más értékteremtő tevékenység.
További adatok
Telekterület: 1 493 m2
Kert mérete: 1 000 m2
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
étkező, saját parkoló, beépített konyhabútor, vízórás, kocsibeálló, garázs, terasz, internet, pince, parkettás, kábeltévé, kert, melléképület, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Gere Géza
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06705581160
Honlap: -