Budapest, XIV.kerület
Angol utca 13. 

Ingatlan adatai
Irányár: 12 600 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 52 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1956
Szintek száma: -
Részletes leírás
Olcsó zuglói téglalakás tulajdonostól!

TULAJDONOSTÓL! AKCIÓ! Ha közvetlenül a tulajdonostól veszi meg ezt a lakást, jelentős engedményt kap! Zugló egyik legkedveltebb részén, zöldövezetben a Pákozdi térnél (új neve: Wass Albert tér), csendes utcában 12,6 M irányáron eladom 2 emeletes téglaházban lévő, ősfás kertre néző, magasföldszinti, 52 négyzetméteres, 2 szobás, éléskamrás/gardróbos, egyedi fűtéses (cirkó), vízórás lakásomat. A szobák egybe nyílnak, de könnyen külön nyílóvá lehet alakítani. A fürdőszoba, wc, éléskamra frissen felújított, csempézett, a szobák parkettásak. A fürdőszobában kényelmes, mélytálcás zuhanykabin és exkluzív üvegmosdó, saját ablak van. A lakás részben felújítandó (festés, ablakok) A pincében saját zárt tároló.

A közös költség 8-9500 ft (a lakásban lakók számától függően) és tartalmazza a LAKÁSDOKTOR biztosítást, mely fedezi a lakásban keletkezett SOS károk ingyenes helyszíni rendezését 30ezer forintig. Pl. duguláselhárítás!

Kiváló közlekedés: 2 perc sétával elérhető a Nagy Lajos király útján a 3-as, 62-es, 62A villamos, a 32-es busz. 3 megállónyira van az Örs vezér terétől és a metrótól, 3 megállónyira a Bosnyák tértől. Közvetlen közelben: általános iskola, óvoda, üzletek, fodrászat, szolárium, közelben: Mc Donald’s, Tesco, Árkád, orvosi rendelők, Ikea.

Kérem, hívja a tulajdonost: Járdán Esztert, 70/ 944 26 53
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
kaputelefon, beépített konyhabútor, gardrób, vízórás, internet, pince, parkettás, kábeltévé, egyedi fűtés, tégla
Hirdető adatai
Hirdető neve: Járdán Eszter
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 709442653
Honlap: -