Budapest, XVIII.kerület
Havanna utca 

Ingatlan adatai
Irányár: 8 650 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 53 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújított
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 1981
Szintek száma: 6
Részletes leírás
Eladó a Havanna lakótelep kertvárosi szélén lévő 6.emeleti, teljesen felújított 53m2-es panel lakás, kelet-nyugat fekvésű, napos és ha kell huzatos. A lakás 1981-ben épült, felújítás az elmúlt 5 évben folyamatosan történt. A lakás távfűtéses, egyedi mérőórával szerelt, legkeményebb télen állandó 22°C hőmérséklet mellett ~20ezer volt a főtés díja, ami a meleg vizet is magában foglalja. Emellett a víz és természetesen az áram is külön mérős, nem átalányos! A telepen Digi kábel van, ami rendkívül kedvező!!
A lakás oldalfala hőszigetelt, új műanyag nyílászárók, és klíma is található benne.
Minden szoba vidám, meleg hangulatot idéz. A konyhában Hydro Plusszos laminált padló, a két félszobában sima laminált padló van. Nappaliban parketta. A többi helység járólapozott. A fürdőszoba teljesen felújítva, zuhanykabin, törülközőszárítós radiátor, extravagáns csap és csaptelep. Konyhában valami hihetetlen főzési élményt nyújtó Ariston gázfőzőlap és elektromos sütő kombinációja, A+-os elektrolízises öntisztítós sütővel.

A lakás részben bútorozott(konyha, nappali szekrénysor, kisszoba szekrény), külön megegyezés szerint bármi a berendezés része maradhat!
Az ingatlan jól megközelíthető, 136-os busz 200m, Kispest Vasútállomás 1km, 50-es villamos Határ útra 600m.
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, panoráma, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, vízórás, internet, parkettás, kábeltévé, klíma, lift, összközműves
Hirdető adatai
Hirdető neve: Juhász Dávid
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06707758809
Honlap: -