Budapest, XV.kerület
Nyírpalota utca 

Ingatlan adatai
Irányár: 10 500 000 Ft
Típus: lakás (panel)
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 3
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Részletes leírás
CSAK MAGÁNSZEMÉLYEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!
Újpalotán XV. Kerületben, a Nyírpalota utcában, csendes, parkos környezetben, 10 emeletes panel házban 2. emeleti, 71 m2-es, 3 szobás, keleti fekvésű, barátságos otthon eladó. Tájolásának köszönhetően napsütötte, világos. A szobák parkettásak, a lakás többi helyiségében járólap található. Az előszobában beépített cipős szekrény található + gardróbhelyiség.
A lakás közelében található számos közintézmény: iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, játszótér, Pólus Center, Ázsia Center bevásárlási lehetőség. Közlekedés szempontjából is tökéletes, hiszen pár lépésre található a 173-as 196-os buszok és a 69-es villamos megállója, amivel 15-20 perc alatt lehet a belvárosba és a metrókhoz eljutni. Autóval a parkolás könnyedén megoldott a ház előtti és mögötti parkolókban. A lépcsőház rendezett és csendes az ott élő rendes lakóknak köszönhetően.
Remek lehetőség 2-3 gyermekes családoknak. Jöjjön el, nézze meg személyesen is a lakást! Hívjon a 06-20-431-5992-es számon!
KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 4 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, közterületen
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, gardrób, vízórás, biztonsági ajtórács, internet, pince, parkettás, kábeltévé, lift, erkély, összközműves
Hirdető adatai
Hirdető neve: Szigetvári Zsolt
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06204315992
Honlap: -