Pest megye, Gyömrő
 

Ingatlan adatai
Irányár: 37 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3+3
Építés éve: 1970
Szintek száma: -
Részletes leírás
Megvételre kínálom ezt a robusztus, jól megépített, két generációs full tégla családi házat, mely Gyömrő egyik csendes utcájában, 2-3 percre az állomástól, 5 percen belül a városközponttól található. Építtetője, első tulajdonosa a 70-es években egy erdészmérnök volt, aki ragaszkodott ahhoz az elképzeléséhez, hogy a \"400-as\", 1.428nm-es telekre az akkori építési szabályoktól eltérően mégse egy \"tucatkádárkockát\" építtessen, így született meg ez a nagy belső terekkel rendelkező, még manapság is kiváló tetőszerkezettel bíró, nagypolgárira emlékeztető családi ház.

A ház az amúgy is csöndes utcától 4 méterrel beljebb fekszik, az utcafronti ablakok előtt tuják és örökzöldek. A bejárat a fedett terasz felől közelíthető meg, ebből nyílik az előszoba, a nagyon tágas nappali és egy szoba. Tovább haladva, az ajtón túl van az étkező és 2 szoba, a WC és a fürdőszoba, majd a padlásfeljárós !!!galériás!!! kamra és a konyha. A főépület 3,25m-es belmagassága lenyűgöző: a hatalmas terek még hatalmasabbnak tűnnek.
A hátsó kijáraton is ki tudunk menni, ha a kertbe, vagy a pincébe, esetleg a másik épületbe szeretnénk menni.

A két épület közel 8m-re van egymástól, a kisebb egy fedett teraszból, előszoba+nappaliból, konyha+étkezőből, kamrából, fürdőszobából és egy szobából áll. A kis ház belmagassága sem pici, 2,85m.
Az épület egy hatalmas tárolóval folytatódik, ami alatt egy második pince található.

Mindkét ház önállóan megközelíthető padlással rendelkezik.

A kert..., nos, gyönyörű!
Teljesen harmóniában van a házzal, méreteivel.
Nem is lehet egy ennyire arányos, termetes telekre pirinyó házat építeni! És fordítva is igaz: nevetségesnek tűnne egy ekkora ház-együttes egy 700nm-es telkecskén...

Jelenlegi tulajdonosa ezt a nagy méretű telket földmérővel kimérette, ami azt is jelentheti, hogy a mostani vásárlója a későbbiek során egy harmadik házat is építhet rá, vagy akár el is adhatja. Mostani vételi értéke 10MFt, ám a már most meglehetősen kevés gyömrői telek piaci helyzete miatt a telek értéke - elhelyezkedéséből és méretéből adódóan - az idő múlásával ennél jóval magasabbra tehető.

Gondoskodásnak, egy harmadik generáció részére, vagy befektetésnek is kiváló!!!

Amennyiben szükséges, segítünk a legjobb hitel megtalálásában is és a bonyolult adminisztrációt is átvállaljuk, hiszen Kollégám ingyenes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére, ahogy a teleshopos Horst Fuchs mondaná, \"áábszolutgrááátisz!\".
Ugye, Ön is látja maga előtt a jól ismert jelenetet? :-)

Ami pedig ezt a kedves OTTHON megtekintését illeti, vagy előtte kérdezne, írjon/hívjon!
ÖRÖMMEL mutatom!
Ön is bele fog szeretni!!!...

Ez az ingatlan a \"Felező csomag\" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
További adatok
Telekterület: 1 428 m2
Kert mérete: 1 428 m2
Erkély mérete: 15 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Tóth Tibor
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 3081
Honlap: -