Bács-Kiskun megye, Kiskunfélegyháza
 

Ingatlan adatai
Irányár: 1 100 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
: : 2 : 60 m2 : 312 m2 :Becsült érték: 1.100.000 Ft
Minimál ára: 1.100.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Kiskunfélegyháza, kivett lakóház, udvar, gazdasági épület megnevezésű ingatlan, Területe: 312 m2.Fekvése: belterület, Közművesítettsége: vezetékes víz, villany, gáz, Az ingatlan jellege: lakóház, Szintszám: földszintes, Alapterülete: 60 m2, Kora: 50 év, Alapozása: nincs, Falazata: vegyes fal, Tető szerkezete: magastető, Anyaga: cserép, Padlás, tetőtér: nem beépített, Pince: nincs, Helyiségek: 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 egyéb, Padozat: szobákban melegburkolat, egyéb helyiségekben lapburkolat, Fűtési mód:egyedi, Épület állapota: felújítandó, elhanyagolt.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.
További adatok
Telekterület: 312 m2
Kert mérete: 312 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: H-Kontakt Group Kft
Kapcsolattartó: Arveresnet.hu
Hirdető telefonszáma: 06-92-999-449
Honlap: -